Arrangement med storskærm for de ældre

Lav et arrangement for de ældre med storskærm -Lej den her

Mange ældre føler sig ensomme, når ægtefællen eller vennerne går bort. Det er derfor vigtigt, at der bliver lavet en række initiativer, så de har mulighed for at møde nye mennesker. Hvis du længe har gået og drømt om at stable et arrangement på benene for de ældre, kan du overveje at anskaffe en storskærm.

De ældre kan mødes over en god film, og desuden kan alle se og høre, hvad der foregår på den store skærm.

Nye venskaber

Det er vigtigt, at de ældre har det godt lige til det sidste. Mange føler sig dog ensomme, fordi børnene ofte har travlt med deres eget liv. Det kan derfor være en god idé at arrangere et event, hvor de ældre kan møde nye mennesker. En god film på storskærmen kan måske være med til at give en anderledes oplevelse. Når filmen bliver vist på storskærmen, er der efterfølgende mange ting at snakke om. Arrangementet kan derfor være med til at sætte gang i nye venskaber.

Hvis arrangementet får god opbakning, kan det blive til en tilbagevendende begivenhed. På den måde kan arrangementet være med til at vedligeholde de nyopståede venskaber mellem de ældre. Efter filmene kan der blive god tid til at snakke om løst og fast. De ældre kan snakke om de gode gamle dage, og måske kan de aftale at mødes til et nyt arrangement.

Fordelene ved en storskærm

Der er mange gode fordele ved at leje en storskærm til arrangementet for de ældre. Mange af de ældre har med alderen fået et dårligere syn. På storskærmen kan alle være med og se, hvad der foregår i filmen. Nogle af de ældre hører måske ikke så godt. Du kan derfor vælge at sætte undertekster på filmen, så de kan læse med på skærmen, hvis de ikke kan høre stemmerne. Lej storskærm her og gør klar til et arrangement, som vil sprede glæde blandt de ældre.

Når du lejer en storskærm, kan du desuden lede efter en plads med godt underlag. Mange ældre er svært gående, og nogle sidder måske i kørestol. Når du udvælger en plads til arrangementet, kan det derfor være en god idé at vælge et sted uden for mange kanter. På den måde kan alle være med, og ingen skal være bange for at falde.

Film og hygge

Til arrangementet handler det om at give de ældre en god oplevelse. Her skal der være tid til at hygge og snakke med de andre, der er mødt op til arrangementet.

Hvis filmaftenen bliver en succes, kan du lave en afstemning, hvor de ældre kan stemme på filmen til næste arrangement. På den måde involverer du de fremmødte, så de kan være med til at præge valget af film. Du sikrer dig altså også, at de har lyst til at se de film, som du vælger. Du kan eventuelt vælge tre film ud, som de kan vælge mellem. Så ender du ikke op med 10 forskellige bud på film.