Balance i både det indre og det ydre

Gode råd til at skabe både indre og ydre god balance

Kroppen skal være i balance både i det indre og det ydre. Det kan ikke nytte noget kun at tænke over, hvad man spiser. Det er også vigtigt at tænke over, hvad du smører din krop ind i, eller hvad du vasker dit hår i. Endnu vigtigere er det, at du følger din mavefornemmelse og er tro mod den.

Vi står hele tiden over for valg. Vi bliver konstant bedt om at tage stilling til alt fra politiske holdninger til, hvad du putter i munden, og hvad du smører på din krop. I denne artikel får du tre råd til at få balance i både det indre og det ydre.

1. Tag fornuftige valg

I alle disse valg er det hensigtsmæssigt at tænke bæredygtigt og økologisk – det behøver ikke at være svært. Urtekram gør det nemt for dig at tænke i fornuftige, økologiske og bæredygtige baner, hvad enten det handler om madvarer eller produkter til kroppen. Du kan derfor kigge efter brandets logo, når du handler ind til både dine skønhedsplejeprodukter, men også til dine madlavningsprodukter.

2. Vær tro mod dig selv

Udover de ydre valg er det vigtigt, du er tro mod den, du er. Når der er skabt balance i det ydre, er det nemmere at skabe balance i det indre og dermed være tro mod dig selv. Det er vigtigt at sætte tid af til sig selv. Du kan eventuelt skrive ned, hvad du vil gøre mere af i det kommende år, og hvad der er vigtigt for dig. Hvis du mister fodfæstet og balancen, finder du listen frem, og så kan du handle ud fra den.

3. Pas på dig selv

Når det så er sagt, skal du passe på dig selv ved både at tage fornuftige valg og være tro mod dig selv. Kroppen skal plejes – ikke bare med hvad du spiser, og hvad du bruger på kroppen, men også hvordan du bruger den. Kroppen skal ikke bare tæskes igennem. Den skal heller ikke falde hen foran sofaen. I stedet skal du passe på, at den ikke bliver for stillesiddende, men heller ikke så aktiv, at den ikke kan følge med.

Vigtigst af alt: Lyt til din krop og dit sind i alle facetter. Både når svære valg skal træffes, og når du har spist eller bevæget din krop. Lyt og hør, hvad den fortæller dig. På den måde kommer du i balance.