Er du optaget af din selvudvikling? Prøv engle kort

Vil du arbejde og udvikle dig - Så prøv engle kort

Er du generelt meget interesseret i at arbejde med dig selv og din egen visdom? Så kan engle kort være oplagte at tage i brug. Men lad os prøve at fremhæve 3 gode grunde til, at du skal kaste dig ud i at bruge engle kort.

3 gode grunde til at prøve engle kort

1. Du får en god måde at arbejde med din selvudvikling på

Et første argument der taler for at bruge engle kort er, at kortene kan tages i brug, når du vil arbejde med din selvudvikling. Og de kan være det helt rette match for dig, som er interesseret i en anden og mere alternativ måde, du kan blive klogere på dig selv på.

Til de kort du vælger, følger der selvfølgelig en god guide med, så du bliver hjulpet godt på vej til at kunne arbejde med den udfordring, du måske søger afklaring omkring. Du har derfor god hjælp lige ved hånden, hvis du skulle komme i tvivl om, hvordan kortene kan give dig den hjælp, du har brug for.

2. Engle kort er nemme at tage i brug

En anden ting der også skal fremhæves omkring engle kort er, at de er nemme at tage i brug. Du kan nemlig tage dem med dig, så du hele tiden kan have de værktøjer ved hånden, som du har brug for.

3. Folk har gode erfaringer med engle kort

En sidste ting der skal nævnes er, at folk generelt har gode erfaringer med at bruge engle kort. Derfor kan det også være værd at give et forsøg, hvis ikke du har prøvet dem endnu.

Du kan altid læse de anbefalinger, som folk har omkring engle kort, før du selv giver dig i kast med dem. Så kan du blive bekræftet eller afkræftet i, om de er noget for dig.

Kunne du være interesseret i et alternativ til engle kort?

Giv dig i kast med HEL-kort

Hvis du også kunne være interesseret i at prøve en pendant til engle kort, så er HEL-kort et godt bud. HEL-kortene er lavet og udviklet af psykolog og kunstterapeuet, Karin von Daler. Med disse kort får du også en spændende og kreativ måde, du kan arbejde med dig selv på. Kortene hjælper dig nemlig også med at finde frem til din indre visdom, så du kan guide dig selv derhen, hvor du ønsker.

Her kan du blive klogere på HEL-kortene

Du kan altid besøge Karins hjemmeside, hvor du kan få et smugkig på de HEL-kort, du kan få fingrene i. Her kan du selvfølgelig også læse mere mere om dem, og hvordan du kan tage dem i brug. Hvis du vil høre ind til, hvordan HEL-kortene f.eks. adskiller sig fra engle kort eller tarot kort, så er det helt sikkert også noget, du kan få svar på.