Giv din krop det allerbedste med STAÏ

Boost din sundhed med STAÏ ‘All-In-One’ shakes

Den dansk familieejet virksomhed STAÏ har speciale i kosttilskud og sørger for sund næring til din krop.

Din krop vil elske dig for det

I en aktiv og travl hverdag er der ikke meget tid tilovers til at tænke på ens kost, træning, eller i det hele taget ens sundhed. Men det er aldrig for sent at komme i gang, for det er vigtigt at holde sin krop i topform. Din sundhed skal være dit første prioritet, og det skal være en livslang investering.

Alle vil gerne bevare en sund og stærk krop og forblive den bedste udgave af sig selv”. – Jytte Bille, Founder af STAÏ.

STAÏ står for: Sund livsstil, Træning, Ansvar og Initiativer. Når du vælger den sunde og holdbare vej til den sunde livsstil, så start med initiativer som du ved, du vil tage ansvar for, og accepter, at det også kræver træning. En sund livsstil skal være en sport, der er sjov og som giver både dig og din krop stor glæde.

Et “skud” ren sundhed

Det er de færreste af os, der kan nå de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Men kroppen har brug for de vitaminer, mineraler og kostfibre som du får ved at indtage frugter og grøntsager.

Som de eneste på det danske marked leverer STAÏ ‘All-In-One’ shakes’ som indeholder vitaminer, mineraler, proteiner, omega3 fedtsyrer og collagen. STAÏ shaken er sammensat i samarbejde med eksperter indenfor kost og ernæring, så du er sikker på at få de præcise mængder, der gavner din krop og styrker dens naturlige forsvar.

Selvom det stadig er vigtigt at spise sundt og varieret, så vil en STAÏ shake give din krop dét ekstra. Det fungerer som et effektivt tilskud til din sundhed, som derudover også vil give dig de bedste betingelser for energi og overskud i hverdagen.

STAÏ Healthy+

Vil du tage ansvar for din krop? STAÏ Healthy+ shaken er til dig som vil give sin krop det absolut bedste.

Udover de udvalgte næringsstoffer, indeholder STAÏ Healthy+ collagen som er kroppens vigtige byggesten. Samtidig med at collagen støtter dannelse og vedligeholdelse af brusk, bindevæv og knogler, så booster proteinet også dit ydre. Det er blandt andet med til at holde huden elastisk og fast, giver dig stærkere negle og kraftigere hår.

Med i STAÏ Healthy+ sættet får du den økologiske hørfrøolie som gør hele forskellen. Den fungerer nemlig som et bindeled for, at din krop kan optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

En daglig STAÏ Healthy+ shake vil styrke din krops naturlige funktioner. Du kommer ikke til at mangle noget. STAÏ sørger for dig og er, helt enkelt, med til at passe på din krop. Sæt turbo på sundheden – bliv en del af STAÏ holdet.