Graviditetspuder: Sund søvn – Også som gravid

Gode forslag til graviditetspuder og ammepuder

Søvn er en utrolig vigtig faktor for vores sundhed og velvære. Desværre er der rigtig mange danskere, som døjer med netop deres søvn.

… Og som gravid bliver det ikke nemmere.

Forandringerne i kroppen betyder nemlig, at du som gravid ofte vil opleve en uro, når du skal sove. Det er besværligt at ligge ordentligt, den lille sparker, du har kvalme og så videre og så videre.

Netop det med at ligge ordentligt, kan en graviditetspude dog hjælpe gevaldigt på. I denne guide finder du derfor mine tre bud på graviditetspuder, som kan hjælpe dig – eller én du har nær – godt gennem graviditeten.

Fandt du ikke netop, hvad du ledte efter i guiden her, kan du finde flere bud på denne hjemmeside, der har udarbejdet en stor guide til graviditetspuder.

1. Bbhugme graviditetspuden

Bbhugme graviditetspuden er én af de mest populære graviditetspuder på det danske marked… Og det er der flere gode grunde til.

Med denne graviditetspude får du nemlig en pude, som du kan justere til netop dine behov. Hermed kan du som gravid nemmere finde den støtte, du har brug for.

Justeringen foretager du ved hjælp af nogle ringe, der sidder på puden. Jo mere du trækker dem ind mod midten af puden, jo hårdere bliver den.

Du kan købe BBhugme graviditetspuden hos Mamamilla.dk. Her giver køberne den i skrivende stund faktisk hele 4,9 ud af 5 stjerner! En køber skriver da også bl.a., at puden har været særdeles uundværlig under hans kærestes graviditet.

2. Doomoo graviditets- og ammepude

Tænk, hvis man nu kunne få en graviditetspude, som også var anvendelig efter fødslen: Det kan du faktisk! For når Doomoo-puden har udtjent sin funktion som graviditetspude, kan du i stedet benytte den som ammepude.

Puden har form som et U. Dette betyder, at du som gravid kan ligge med puden mellem benene, mens du har hovedet solidt plantet på pudens top. Hermed vil du kunne opleve en mere behagelig sovestilling, som bidrager til en lettere og mere ubesværet søvn.

Samtidig betyder graviditetspudens form, at du kan bruge puden som en form for babynest / ammepude efter graviditeten. Således kan du have puden hvilende på dit skød, mens baby ligger trygt og godt på den.

Du kan finde Doomoo-puden hos Babyshower.dk.

3. Markland graviditetspuden

Har du ikke lyst til at bruge for mange penge på graviditetspuden? Så kunne Markland-puden være det rette valg for dig. Den koster nemlig i skrivende stund kun 299,95 kr. hos Coop.dk.

Den billige pris betyder dog ikke, at puden ikke er populær. Tværtimod får den 4,7 ud af 5 fra køberne hos Coop.

Du får da også her en pude, som du kan bruge til at opnå en virkelig behagelig liggestilling. Således kan du hvile maven i pudens runding, have hovedet placeret i én af dens ender og så ellers placere dine ben og knæ på hver side af pudens modsatte ende. Dette vil give dig en aflastende liggestilling, som gør det nemmere at finde ro.