Med det rigtige komfur bliver det supersjovt at lave sund mad

Køb et gaskomfur til at lave næringsfyldt kost

Tilbered dine sunde retter på et lækkert og praktisk komfur med to ovne

Det, vi spiser, har stor betydning for vores sundhed. Men sund mad kan godt være lidt mere tidskrævende at tilberede, fordi det ofte indebærer en del grøntsager og rodfrugter, der skal snittes.

Det rigtige udstyr gør en forskel

Hvis du har lidt svært ved at finde motivationen til at lave sund mad, kan det hjælpe, hvis du opgraderer dit udstyr. Det kan fx være lettere at komme i gang, hvis du har nogle gode knive og spækbrætter. Det er også sjovere at anrette de sunde retter i flotte salatskåle, på smukke fade og med et salatbestik i elegant design.

Et komfur med to ovne er praktisk, når du laver flere forskellige retter

Et godt komfur kan også hjælpe glæden ved at tilberede sund mad på vej. Det er lidt en smagssag, om man foretrækker et gaskomfur, induktion eller en tredje slags komfur, men komfurets kapacitet er værd at overveje. 

Kender du det, at du egentlig har brug for at have flere ting i ovnen på en gang, men de skal ikke have samme antal grader? Der er det virkelig praktisk at have et komfur med to ovne. Så kan alle elementer af måltidet få lige præcis den tid og temperatur, som det skal have, og alle dele er færdige og klar til servering samtidig.

Sundt for sjælen at lave mad på et smukt og lækkert gaskomfur 

Mange gourmeter er glade for gaskomfurer, fordi man let kan styre varmen. Og et flot gaskomfur, fx fra italienske ILVE er ikke bare et godt redskab. Det ser også supergodt ud i et hyggeligt køkken/alrum. Så udover at være en god arbejdsplads for husets kok er det også et flot møbel, der virkelig kan opgradere dit køkken. 

Måske skal du overveje at forbedre din arbejdsplads i køkkenet? Det kan som nævnt både gøres hurtigt og billigt med nye knive, skærebrætter mv., eller dyrere og lidt mere indgribende med et nyt lækkert komfur.

Uanset hvad du vælger, bliver det sjovere at forkæle familie og venner med velsmagende og sund mad.