Misunder du kvinder med langt og fyldigt hår?

Misunder du kvinder med langt og fyldigt hår - Så se her

Du misunder måske ofte kvinder på gaden som har et langt og fyldigt hår, men her i norden er størstedelen af os ikke født med de gener, der kan give os det smukke hår vi alle drømmer om. Mange af dem du ser på gaden har garanteret ekstra hår i, i form af ekstensions og det er også meget populært i blandt de kendte, derfor de kan have en kort page den ene dag og langt hår den næste.

Hemmeligheden bag er ekstra hår og hos extend your beauty har de et stort udvalg af billige ekstensions. Prisen er lav men kvaliteten kan måle sig med nogle af de store spillere på marked, dette skyldes, at de selv importerer håret direkte fra producenten.  Ekstensions kan du få påsat ved en professionel påsætter eller du kan selv påsætte clip on extensions til festlige lejligheder.

Er billige ekstensions dårlig kvalitet?

Når virksomheder skal finde en producent af ekstensions tager det mange år for, at finde den helt rette kvalitet til den rette pris som kunderne er villige til, at betale. Det afhænger meget af, hvor man bor i landet hvor meget kunderne vil betale. Prisen varierer også meget i hele Danmark for ekstensions og påsætning af dem. Jylland er en del billigere end hvis du får påsat hår i stor København.

Når man skal finde en producent, indkøber man test hår som man tester på en kunde i flere måneder for, at se holdbarheden og kvaliteten. Fælder håret, kruser det, spalter det i spidserne, mister det farven og mange andre faktorer spiller ind når man er i gang med at teste ekstensions.

Billig ekstensions behøver ikke være af dårlig kvalitet, håret er i modsætning til luksus hår, ikke fra en person men fra flere og har været igennem en hurtigere farve proces end det dyre luksus eller virgin hår, som det også kan kaldes. Der findes dog også mange forskellige kvaliteter af billig ekstensions på marked, men kig efter om det er 100 % remy hår så går du ikke helt galt i byen. Det er vigtigt at det er remy hår ellers vil du opleve det filtrer og kruser meget og der må hellere ikke være syntetisk hår blandet ind i det, da dette kan smelte ved varme under styling.

Alt ekstensions hår kræver en god pleje for, at holde sig blødt og lækkert, så få en god vejledning af din påsætter eller der hvor du køber dine ekstensions i, hvordan du bedst muligt plejer dem, så de kan holde i lang tid.