Nem og sund mad i hverdagen

Travlt i hverdagen - Huske den sunde mad - Køb en måltidskasse

De fleste vil gerne spise sundt og varieret i hverdagen, men det kan være svært at handle rigtig og sundt hver eneste dag. Det er særligt svært, hvis man har fart på. Man kan hurtigt blive fanget af hverdagens travlhed, og så kommer den sunde mad til at hænge i bremsen.

Dine intentioner om god, sund og ikke mindst nærende mad kan heldigvis blive en realitet, så du slipper for at bestille take-away, når du er presset.

Få maden leveret

Du kan heldigvis slippe for at stå i kø i supermarkedet hver eftermiddag for at finde aftensmad til hele familien. Det kan nemlig være både stressende og udmattende at forsøge at være kreativ hver eneste uge. Det kan selv med en god madplan for ugen alligevel gå galt, når man står ved køledisken. Du bliver også nemmere fristet til at købe en masse andet med hjem, som du i virkeligheden ikke skal bruge.

Det er nemlig muligt at få måltidskasser leveret lige til døren, som er fyldt med sunde råvarer og gode opskrifter. Du kan nemlig få en måltidskasse leveret en gang om ugen fra HelloFresh. Du vælger selv, hvor mange retter du ønsker, og så har du mad til ugen. Du kan nemt bestemme om kassen skal være til 2 eller 4 personer, og så er hele familien klar til at opdage en masse nye retter.

Vælg de retter som I elsker

Inden du begynder at vælge de første retter, så skal du vælge, hvilken slags måltidskasse, som I gerne vil have. Du vælger nemlig måltidskassen efter, om du er vegetar, gerne vil have hurtige eller klassiske retter. Du har 4 muligheder, som du kan vælge mellem.

Når du har valgt måltidskassen, så kan du frit vælge præcis de retter, som du gerne vil have. Hver uge er der nye retter, som du måske aldrig har prøvet for. Du slipper derfor også for at være kreativ med forskellige retter. Det er nemlig gjort på forhånd. Nemmere bliver det næsten ikke.

Få en rabatkode

Hvorfor skal man betale fuld pris, hvis man kan slippe afsted med mindre? Det skal du naturligvis ikke. Du er nemlig så heldig, at der er en HelloFresh inviter venner kampagne, og du kan få en rabatkode, så du kun skal betale 100 kroner for din første forsendelse.

Du kan nemlig prøve måltidskassen til en lavere pris, og se om det passer ind i jeres hverdag. Det er nemlig svært at sige nej til så billig og god en måltidskasse, må mon ikke du bliver forvent til den sunde og lækre mad, som bliver leveret lige til din dør. Så skal du nemlig ikke tænke på aftensmad i fremtiden, og du kan i stedet for komme hjem efter en lang arbejdsdag og bare åbne køleskabet.